Endüstriyel alanda viskoziteyi belirli değerlerde tutabilmek için kullanılan kimyasalların neler olduğunu araştırınız

Endüstriyel alanda viskoziteyi belirli değerlerde tutabilmek için kullanılan kimyasalların neler olduğunu araştırınız
Endüstriyel alanda viskoziteyi belirli değerlerde tutabilmek için kullanılan kimyasalların neler olduğunu araştırınız, bulduğunuz sonuçları arkadaşlarınızla paylaşınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Endüstriyel alanda viskoziteyi belirli değerlerde tutabilmek için kullanılan kimyasalların neler olduğunu araştırınız. Bulduğunuz sonuçları arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ödev cevabı kısaca : Endüstriyel alanda viskoziteyi belirli değerlerde tutabilmek için kullanılan kimyasallar arasında viskozite modifiye edici maddeler, stabilizatörler ve emülgatörler, yüzey aktif maddeler ve reoloji modifiye ediciler bulunmaktadır. Bu kimyasallar, endüstriyel ürünlerin istenen özelliklere sahip olmasını sağlamak için kullanılır.

16
63
26
17
17
25
35
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.