Evcil hayvanınız var mı, varsa onunla neler yapıyorsunuz

Evcil hayvanınız var mı, varsa onunla neler yapıyorsunuz
Evcil hayvanınız var mı, varsa onunla neler yapıyorsunuz, yoksa bir hayvan edinmek ister misiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bu soruya verilecek cevap kişiden kişiye değişiklik gösterebilir. Aşağıda bir kaç örnek verilmiştir. Sizde kendi durumunuza göre benzer cevaplar verebilirsiniz.

Kedimiz vardı. Onunla oyunlar oynuyorum. Bazen bir bez parçası bazen de ufak bir topla onuna saatlerce oyun oynayabiliyoruz.

Bir evcil hayvanım yok. Çünkü ailem pek sıcak bakmıyorum bu konuya. Bir havyan sahibi olmak isterdim. Özellikle sokakta kalan kedi ya da köpeklerden birini evimde beslemek isterdim. Çünkü hayvanlarla zaman geçirmeyi gerçekten çok seviyorum.

Evcil hayvanım yok. Çünkü ailem istemiyor. Bir hayvan edinmek isterdim. Özellikle sokakta kalan kedi veya köpeklerden birini evimde beslemek isterdim. Çünkü hayvanlarla vakit geçirmeyi çok seviyorum.

2
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.