Evde, okulda, parkta ve sokakta uymamız gereken temizlik kuralları nelerdir

Evde, okulda, parkta ve sokakta uymamız gereken temizlik kuralları nelerdir
Evde, okulda, parkta ve sokakta uymamız gereken temizlik kuralları nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çevre temizliği, çevre kirliliklerinin önüne geçmek ve çevre sorunlarının azaltılmasını sağlamak için gereklidir. Bu nedenle evde, okulda, parkta ve sokakta uymamız gereken temizlik kuralları bulunmaktadır. Temizlik kuralları küreseldir. Çevre temizliğinin kuralları bütün dünyada aynı olarak uygulanır.

Evde, okulda, parkta ve sokakta uymamız gereken temizlik kuralları, etrafa çöp atmamak, etrafa tükürmemek, çöpleri toplamak ve çöp kutusuna atmak gibi kurallardır. Bu kurallar sayesinde çevremizin temiz kalması ve sağlıklı yaşamamız daha kolay olacaktır.

Çevre temizliğinin sağlanması için gerekli kuralların öğretilmesi okullarda ders olarak okutulmaktadır. Bu nedenle okullarda öğrenilen şeyleri günlük hayatımızda yapmamız gerekir.

1946
3585
3600
599
722
500
1445
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
3 Yorum