Evinizde genellikle hangi tür atıklar ortaya çıkıyor, bunları ne yapıyorsunuz

Evinizde genellikle hangi tür atıklar ortaya çıkıyor, bunları ne yapıyorsunuz
Evinizde genellikle hangi tür atıklar ortaya çıkıyor, bunları ne yapıyorsunuz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Evinizde genellikle hangi tür atıklar ortaya çıkıyor, bunları ne yapıyorsunuz

Ödev cevabı kısaca : Evimde genellikle organik atıklar (yemek artıkları, meyve kabukları vb.) ve geri dönüştürülebilir malzemeler (kağıt, plastik, cam vb.) ortaya çıkıyor. Organik atıkları kompost yaparak değerlendiriyor ve geri dönüştürülebilir malzemeleri ayrıştırarak geri dönüşüm kutularına atıyorum.

Eğer kişisel bir ev sahibiyseniz, atıkları ayrıştırarak geri dönüşüme katkıda bulunabilir, organik atıkları kompost yapabilir veya geri dönüştürülebilir malzemeleri toplama hizmetlerine katılabilirsiniz. Bu, çevre üzerinde olumlu bir etki yaratmanın yanı sıra atıkların doğru bir şekilde yönetilmesine de yardımcı olur.

1
0
1
0
0
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.