Evrende düzenli bir işleyiş olmasaydı ne gibi olumsuzluklar yaşanırdı

Evrende düzenli bir işleyiş olmasaydı ne gibi olumsuzluklar yaşanırdı
Bir sınıfta aynı anda iki öğretmen, bir okulda iki müdür olsa ne gibi olumsuzluklar yaşanabilirdi, Evrende düzenli bir işleyiş olmasaydı ne gibi olumsuzluklar yaşanırdı

Soru : Bir sınıfta aynı anda iki öğretmen, bir okulda iki müdür olsa ne gibi olumsuzluklar yaşanabilirdi?

Cevap : Bir okulda iki müdür bulunsa okulda karışıklık olur, düzen olmaz, kural olmaz. Sınıfınızda iki öğretmen olsa öğrenciler kimin sözünü dinleyeceğini bilmez, sınıfın bir düzeni olmaz.

Soru : “Eğer yerde ve gökte Allah’tan başka ilahlar bulunsaydı yer ve gök (bunların nizamı) kesinlikle bozulup gitmişti.”Enbiyâ suresi, 22. ayet.
Evrende düzenli bir işleyiş olmasaydı ne gibi olumsuzluklar yaşanırdı? Yukarıdaki ayeti de dikkate alarak değerlendiriniz.

Cevap : Evrende düzen olmasaydı her şey dağınık halde bulunurdu. Düzen diye bir kavram olmazdı .Bu durum da insanların sürekli kargaşa halinde olmasına neden olurdu.Trafik sorunu daha çok artardı.

282
152
174
151
156
152
176
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum