Facebook Twittus Nedir – Twitter Facebooka Bağlama

Facebook Twittus Nedir – Twitter Facebooka Bağlama
Twittus adlı yeni bir uygulama Twitter’da atılan tweetlerin Facebook’ta paylaşılmasında bazı değişiklikler getirdi ”Zaman Tüneli”nde tweetlerin gösterilmesinde artık farklıklıklar var!

Twittus’un Twitter entegrasyonundan temel farkı bütün mesaj akışını, mentionları ve retweetleri tek bir yerde toplayabilmesi. Facebook sayfalarında kullanıcıların takipçi sayısına göre her gün onlarca mesaj yer alıyor. Sonuç itibariyle bu içerikler bir süre sona gözden kayboluyor. Facebook’un bu kaotik yapısı doğal olarak bazı mesajların ayıklanmasına neden oluyor.

Twittus, kullanıcıların mesajlarını Zaman Tüneli içerisindeki ayrı bir bölüm içinde görülebilmesini sağlıyor. Uygulama içeriklerin günlük, haftalık ve aylık olarak aranabilir hale getiriyor.

Twittus’un Twitter entegrasyonundan temel farkı bütün mesaj akışını, mentionları ve retweetleri tek bir yerde toplayabilmesi. Facebook sayfalarında kullanıcıların takipçi sayısına göre her gün onlarca mesaj yer alıyor. Sonuç itibariyle bu içerikler bir süre sona gözden kayboluyor. Facebook’un bu kaotik yapısı doğal olarak bazı mesajların ayıklanmasına neden oluyor. Facebooku Twittera Bağlama Uygulaması

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.