Farklı kültürlere sahip insanlara yönelik kalıp yargıların toplumsal ilişkileri nasıl etkiler

Farklı kültürlere sahip insanlara yönelik kalıp yargıların toplumsal ilişkileri nasıl etkiler
Farklı kültürlere sahip insanlara yönelik kalıp yargıların toplumsal ilişkilerinasıl etkileyeceği hakkında sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Farklı kültürlere sahip insanlara yönelik kalıp yargıların toplumsal ilişkileri sürekli olarak yıkım yaratarak olumsuzluklar yaratmaktadır. Bu yargılar ilk olarak kendi toplumuzda yardımlaşma ve dayanışmayı olumsuz etkilemektedir.

Toplumsal olarak bizleri olumsuz yönde etkileyen bu yargılar bütünlüğü bozulmakla beraber milletin zayıflaması ve bununla beraber devletin zayıflamasına neden olmaktadır. Ayrıca ülkeler arasında yer alan ikili ilişkilerin zayıflaması ve toplumsal olarak çatışmalara ve yıkımlara ortam hazırlayacaktır.

14
2
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.