Fasulye ile arpacık soğanının büyümesi ve gelişmesindeki farklılıklar nelerdir

Fasulye ile arpacık soğanının büyümesi ve gelişmesindeki farklılıklar nelerdir
Fasulye ile arpacık soğanının büyümesi ve gelişmesindeki farklılıklar nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Fasulye ve arpacık soğanının büyüme ve gelişmesinde bazı benzerlikler bulunduğu gibi bazı temel farklılıklarda vardır. Fasulye baklagiller ailesine ait bir bitki türüdür. Arpacık soğanı ise soğangiller familyasındadır.

Fasulye ile arpacık soğanı büyümesi arasındaki en bariz fark zaman faktörüdür. Fasulye, bu tür bitkiler arasında en hızlı büyüyen bitki olarak öne çıkmaktadır. Bir diğer bariz fark ise çiçek bölümüdür. Fasulye bitkisi yeni bitkileri dalları aracılığı ile oluştururken, soğanda yeni bitki bitki köküdür. Bu iki bitki arasındaki en bariz farklardan biridir.

1166
261
170
41
25
338
266
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.