Fransa Konsolosluğu çalışma saatleri

Fransa Konsolosluğu çalışma saatleri
Fransa Konsolosluğu çalışma saatleri hakkında bilgiler vereceğiz. Fransa Konsolosluğu saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor, hafta sonu ve resmi tatil günlerinde çalışıyor mu?

Fransa Konsolosluğu

Fransa Konsolosluğu İstanbul ve diğer Fransa Konsoloslukları faaliyet alanlarına yakın bölgelerde ikamet eden kişilerin Fransa Vizesi ve Fransa Konsolosluk işlemleri konusunda yetkilidir. Fransa'ya seyahat edecek olan Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları ile Türkiye ikamet izni sahibi üçüncü ülke vatandaşlarının vize işlemleri konusunda karar yetkisi Fransa Konsolosluğu'na ve Fransa Büyükelçiliği'ne aittir. Fransa Konsolosluğu aynı zamanda Türkiye'de ikamet eden Fransa vatandaşlarına evlilik, boşanma, belge tasdiki gibi konularda destek sunmaktadır.

Fransa Konsolosluğu İstanbul Adres

İstiklal Caddesi, No:4 34435 Taksim- Beyoğlu / İSTANBUL

Fransa Başkonsolosluğu Mesai Saatleri

Fransa Konsolosluğu hafta içi her gün, 09:00 –13:00  ve 14:30 - 17:00 saatleri arasında çalışmaktadır.

Fransa Konsolosluğu Pasaport Teslim Saatleri

Hafta içi her gün 11:00/ 17:00

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.