Gazetelerden insanları etkileyen (doğa olayı, trafik kazası, spor faaliyeti gibi) bir haber içeren kupür getiriniz

Gazetelerden insanları etkileyen (doğa olayı, trafik kazası, spor faaliyeti gibi) bir haber içeren kupür getiriniz
Gazetelerden insanları etkileyen (doğa olayı, trafik kazası, spor faaliyeti gibi) bir haber içeren kupür getiriniz konu ile ilgili örnek bilgilere yazımızın devamından ulaşabilirsiniz.

Mardin’de korkunç kaza… Freni patlayan TIR ölüm saçtı: 20 ölü, 26 yaralı

Gaziantep’te 15 kişinin yaşamını yitirdiği, 31 kişinin de yaralandığı katliam gibi kazanın bir benzeri Mardin’in Derik ilçesinde meydana geldi. İlçede akaryakıt istasyonu yakınında meydana gelen kazada freni boşalan TIR önündeki 2 araca çarptıktan sonra takla attı.

Kazazedelere yardım eden görevliler ile çevrede toplanan vatandaşlara freni boşalan başka bir TIR çarpıp daha sonra kıraathaneye daldı. Can pazarının yaşandığı kazada ilk belirlemelere göre, aralarında çocukların da bulunduğu 20 kişinin hayatını kaybettiği ve çok sayıda yaralı olduğu bildirildi.

735
516
342
149
134
134
697
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.