Gaziantep Üniversitesi Yaz Okulu

Gaziantep Üniversitesi Yaz Okulu
2017-2018 Gaziantep Üniversitesi Yaz Okulu Takvimi, Gaziantep üniversitesi yaz okulu açılan dersler ve ücretleri ne kadar, konu ile ilgili detaylar haberimizde...

GAZİANTEP ÜNİVERSİTESİ YAZ OKULU İLE İLGİLİ ÖNEMLİ DUYURU

21.08.2017 tarih ve 30161 nolu resmi gazetede yayınlanan üniversitemiz önlisans ve lisans eğitim öğretim yönetmeliğinde yapılan değişikliğe göre; 2018-2019 eğitim öğretim yılı başından itibaren, iki dönemini tamamlamış öğrencilerimizin genel not ortalamaları 1,50’nin, üç dönemini tamamlamış öğrencilerimizin genel not ortalamaları 1,75’in altında olması halinde tekrar durumunda olacaklardır.

Bu durumda olacak öğrencilerimizin ileride mağduriyet yaşamamaları için yukarı belirtilen bilgilere göre yaz okuluna devam edip etmemeye ve yaz okulunda seçecekleri derslere buna göre karar vermeleri önemle duyurulur.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.