Gelecek planları ile ilgili ingilizce paragraf örneği

Gelecek planları ile ilgili ingilizce paragraf örneği
Gelecek planları ile ilgili ingilizce paragraf örneği konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Gelecek planları ile ilgili İngilizce paragraf yazınız?

Sure, here is a sample paragraph about future plans in English:
"I have many plans for the future. First, I want to complete my education and earn a bachelor's degree in business. After that, I hope to find a job in a multinational company where I can use my skills and knowledge to grow and succeed. In the long term, I would like to start my own business and make a positive impact in my community. To achieve these goals, I plan to work hard, stay focused, and continuously learn and improve myself. I believe that with dedication and perseverance, I can achieve anything I set my mind to."

Tabii, işte gelecek planları hakkında İngilizce bir örnek paragraf:
"Gelecek için birçok planım var. Birincisi, eğitimimi tamamlamak ve işletme alanında lisans derecesi almak istiyorum. Ondan sonra, büyümek ve başarılı olmak için becerilerimi ve bilgilerimi kullanabileceğim çok uluslu bir şirkette iş bulmayı umuyorum. Uzun vadede kendi işimi kurmak ve çevremde olumlu bir etki yaratmak istiyorum.Bu hedeflere ulaşmak için çok çalışmayı, odaklanmayı, sürekli öğrenmeyi ve kendimi geliştirmeyi planlıyorum. azim, kafama koyduğum her şeyi başarabilirim."

621
734
205
56
129
59
69
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.