Gençleri diğer toplum kesimlerinden ayıran özellikler neler olabilir

Gençleri diğer toplum kesimlerinden ayıran özellikler neler olabilir
Gençleri diğer toplum kesimlerinden ayıran özellikler neler olabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Gençleri diğer toplum kesimlerinden ayıran özellikler enerjileri, heyecanları ve cesaretleridir. Toplum içinde beğenmediklerimizi sadece eleştirmekle kalmayıp, olumsuz olanı değiştirebilmeyi hedefleyerek belirli sorumluluklar üstlenip sosyal sorumluluk bilinciyle hareket etmek, toplumsal duyarlılık projeleri geliştirmek sadece toplumun geleceğine katkı açısından büyük değer oluşturmakla kalmaz, gençlerin kişisel gelişimine de çok büyük değer katar. Kurumsal ve toplumsal gelecek açısından çok önemlidir.

Gençlerin sosyal sorumluluk çalışmaları yapmaları gençlerle ilgili toplumda oluşmuş pek çok önyargının yıkılmasını sağlar. Gençlere fırsat verildiğinde neler başarabilecekleri somut olarak hem yerelde hem de toplum genelinde olumlu izlenimler oluşturur. Toplumun gençlere güvenmesini sağlar.

524
303
301
100
100
400
200
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.