Genel ağın sosyal değişim ve etkileşimdeki rolü

Genel ağın sosyal değişim ve etkileşimdeki rolü
Genel ağın sosyal değişim ve etkileşimdeki rolü nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Genel ağ, internet olarak bilinmektedir. İnternet araçları olarak kullanılmaktadır. Genel ağın sosyal değişim ve etkileşim üzerinde de etkileri bulunmaktadır. İnternet kullanımının yaygınlaşması ve çok kültürlü yapının sosyal doku haline gelmesi genel ağın toplumsal ya da bireysel etki alanının ne kadar etkin olduğunu göstermektedir.

Genel ağın sosyal değişim ve etkileşim üzerindeki rolü çok kültürlü bir yapı oluşturması, farklı kültürlerin yaşanması, mesafelerin kısalması, zaman ve enerji kaybının azalması şeklinde açıklanabilir. Yeni dünya düzeninde genel ağlar oldukça önemli bir yere sahiptir. Uydu üzerinden yapılan yayınlar da kitle iletişimin etkin rolünü genişletmektedir.

5240
7356
6971
1561
1600
2362
4133
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum