Genel ağın yaygınlaşmasının kişiler arası iletişime olumlu ya da olumsuz etkileri

Genel ağın yaygınlaşmasının kişiler arası iletişime olumlu ya da olumsuz etkileri
Genel ağın yaygınlaşmasının kişiler arası iletişime olumlu ya da olumsuz etkileri nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Genel ağ, internet olarak bilinmekte ve internet olarak kullanılmaktadır. Genel ağın yaygınlaşması internet araçlarının kullanımının yaygınlaşması ile olmaktadır. Tablet, telefon, akıllı cihazlar genel ağ imkanlarını kullanan araçlardır. Genel ağın yaygınlaşması kişiler arasında iletişime de olumlu katkılar sunar.

Genel ağın yaygınlaşmasının kişiler arasındaki iletişime olumlu katkıları zaman ve enerji kaybının önüne geçmesidir. Olumsuz katkıları ise kişilerin bağımlı olarak yaşamalarına neden olması şeklindedir. Genel ağ unsurlarını ve araçlarını yerinde, zamanında, donanımlı ve bilinçli kullanmak gerekir. Yoksa zararlarına maruz kalınarak iletişim amacı sekteye uğrar.

a) Olumlu; İnsanlar olaylardan anında haber olabiliyor. İleşimde zaman ve mekan önemi kalmadı. DÜnyanın başka köşesindeki biri ile anında görüntülü konuşabiliyoruz.

b) Olumsuz; Bazıları kötü amaçlar için kullanabiliyor, zaman israfı oluyor

5197
6071
5308
1639
1419
1402
2862
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.