Gökkuşağı Koleji Giriş Sınavı

Gökkuşağı Koleji Giriş Sınavı
6 Ocak 2018 Cumartesi günü saat 10:00, 13:00 ve 15:00'de uygulanan Gökkuşağı Koleji Giriş Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak hakkında bilgiler vereceğiz.

6 Ocak 2018 tarihinde Gökkuşağı Koleji saat 10:00, 13:00 ve 15:00'de sınav uygulandı, sınav sonuçları açıklandığında sitemizde yayınlanacaktır. Sınav Gökkuşağı Kolejinin Ümraniye, Bahçeşehir, Bahçelievler ve Beylikdüzü şubelerinde uygulandı.

Sınav sonuçları 15 Ocak Pazartesi günü açıklandı. Kurum sonuçları internetten açıklama dı, sonuçları öğrenmek için şubelerine bekliyorlar.

Özel Gökkuşağı Eğitim Kurumlarında; Eğitim hizmeti alan öğrencilerimizi geleceğe yönelik hedeflerine ulaşmalarında kaliteli eğitim hizmetlerimizden tam olarak yararlanmalarını sağlamak temel görevimizdir. Toplam Kalite Yönetimi; kurumumuzda çalışan her bir görevlinin sorumluluğundadır. Bu sorumluluğun kurumumuzda yeniliğin ve gelişmenin teşvik edildiği, kurum çalışanlarımızdan kendini geliştirme ve yenileme imkanlarının sağlandığı, destek verildiği, teşvik edildiği bir ortam içinde yerine getirmeleri sağlanır. Eğitim alanında; kalitenin sürekli iyileştirilmesi hepimizin takip ettiği olmazsa olmazlarımızdandır. Çünkü Vizyonumuz: “Eğitimde, Türkiye’nin dünyaya açılan penceresi ve Türkiye’yi Dünya’ya açan pencere olmak” Bunun için ana felsefemiz planlı ve sürekli gelişimdir. Varsa bu problemler problem çözme ekipleri tarafından takip edilerek karşılıklı değerlendirmeler yapılarak çözüme kavuşturulur. Gökkuşağı Eğitim Kurumları gelişen ve değişen teknolojiyi yakından takip eder, eğitimin her ortamında Milli Eğitim ve Eğitim hizmetleri veren kurum ve kuruluşlarla sürekli bir iletişim içindedir. Hizmetlerimizin kalitesinin uygunluğu Gökkuşağı Eğitim Kurumlarının güvencesi altındadır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.