Gonca Sarıyıldız Kimdir Boyu, Kilosu, Kaç Yaşında, Ne İş Yapar?

Gonca Sarıyıldız Kimdir Boyu, Kilosu, Kaç Yaşında, Ne İş Yapar?
Gonca Sarıyıldız, oyunculuk dünyasında yeni bir isim olmasına rağmen kısa süre içerisinde özellikle dizi yapımcılarının en çok çalışmak istediği isimlerden birisi ola başarılı bayan oyuncudur.

Gonca Sarıyıldız isminin Diğer Yarım dizisinde geçiyor olmasından dolayı Gonca Sarıyıldız kim hakkında kısaca bilgi verelim. Ünlü oyuncuyu sizlerde merak ediyorsanız sayfamızdan Gonca Sarıyıldız biyografi bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Gonca Sarıyıldız 20’li yaşlarda olup yurtdışında dünyaya gelmiştir. Lise yıllarında oyuncu olmaya karar veren Gonca Hanım üniversite tercihini bu yönde yaptı ve Yeditepe Üniversitesi tiyatro bölümüne giderek buradan mezun oldu. Oyunculuk konusunda kendisini daha fazla geliştirmek adına mezuniyetinin ardından Müjdat Gezen sanat merkezinde oyunculuk eğitimi almıştır. Muhteşem Yüzyıl ve İnadına yaşamak dizilerinde rol almış olan oyuncu şimdilerde Diğer Yarım dizisinde rol almaktadır.
1.75 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan oyuncuya meslek hayatında başarılar dileriz. Gonca Sarıyıldız kimdir konusunda bildiklerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum