GSM Hattının Hangi Operatöre Kayıtlı Olduğunu Sorgulama (Turkcell-Vodafone-Avea)

GSM Hattının Hangi Operatöre Kayıtlı Olduğunu Sorgulama (Turkcell-Vodafone-Avea)
Cep telefonlarında numara taşıma dönemi başladıktan sonra en çok sıkıntı yaratan soru “acaba aradığım kişi hangi operatörü kullanıyor?”. oldu.

 Farklı operatör kullanıyorsa bir uyarı sinyali alıyoruz ancak yine de yeterli olmuyor. GSM operatörleri arasında geçiş yapan abone artık kullandığı numara ne olursa olsun farklı bir operatörü kullanıyor olabilir.

bu sorunun çözümü çok basit.. Arayacağınız kişinin telefon numarasını girerek onun hangi operatörü kullandığını öğrenebilirsiniz.

Örneğin Avea’dan avea’ya, Turkcell’den Turkcell’e Vodafone’dan Vodafone’a indirimli konuşmak istiyorsunuz ama karşınızdakinin hangi operatörü kullandığını bilmediğiniz için arayamıyorsunuz.

Hangi telefon numarası hangi operatörü kullanıyor (Turkcell mi Vodafone mu? Avea mı? ) Online olarak öğrenebilirsiniz (sorgulayabilirsiniz)

Numaranın hangi operatörü kullandığını online sorgulamak için tıklayın

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.