Güldürü ağırlıklı tiyatroları izlemekten hoşlanır mısınız

Güldürü ağırlıklı tiyatroları izlemekten hoşlanır mısınız
Güldürü ağırlıklı tiyatroları izlemekten hoşlanır mısınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Geleneksel Türk tiyatrosunun başlıca güldürü öğeleri genellikle; abartılı tavırlar, doğaçlama espriler, belli bir tiplemenin taklidinin yapılması, yanlış anlaşılmalar, söz kavgaları ve değişik yörelere özgü şive ve ağız taklitleridir. Doğaçlamaya dayanan bu tiyatronun temel öğesi güldürüdür. Gülmeyi seven herkesin seveceği bir sosyal faaliyettir güldürü ağırlıklı tiyatrolar. Ben de hem zamanımı iyi değerlendirmek için hem de bana mutluluk, keyif verdiği kendimi iyi hissettirdiği için güldürü ağırlıklı tiyatroları izlemekten hoşlanıyorum.

Güldürü ağırlıklı tiyatroları izlemekten hoşlanırım. Çünkü; gülmek insanı rahatlatır, sakinleştirir, kötü bir ruh halindeysek bizi rahatlatır. Kısaca gülmek; insan için zevktir, kişinin ruhu için, bedeni için sağlıktır. Yani bir nevi kötü duygulardan arınma gibidir, insanların sorunlarını ve acılarını unutturur.

3
37
1
8
35
4
36
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.