Güneşli ve sıcak bir günde parkta gezerken karşınıza çıkan iki banktan biri ağacın gölgesinde kalırken diğerinin güneşin altında

Güneşli ve sıcak bir günde parkta gezerken karşınıza çıkan iki banktan biri ağacın gölgesinde kalırken diğerinin güneşin altında
Güneşli ve sıcak bir günde parkta gezerken karşınıza çıkan iki banktan biri ağacıngölgesinde kalırken diğerinin güneşin altında kaldığını düşünün. Oturmak içinhangi bankı seçersiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Güneşli ve sıcak bir günde parkta gezerken karşınıza çıkan iki banktan biri ağacın gölgesinde kalırken diğerinin güneşin altında kaldığını düşünün. Oturmak için hangi bankı seçersiniz?

Ödev cevabı kısaca : Genellikle insanlar güneşli ve sıcak bir günde serinlemek ve güneşin etkilerinden korunmak amacıyla ağacın gölgesindeki bir bankı tercih ederler. Bu nedenle çoğu kişi, gölgedeki bankı seçer.

Bu tercih kişisel tercihlere bağlı olacaktır. Eğer sıcak bir günde serinlemek isterseniz, ağacın gölgesindeki bankı seçmek daha rahat olabilir. Ancak güneşli bir hava ve güneşten enerji almak isterseniz, güneş altındaki bankı tercih edebilirsiniz. Seçim, konforunuz ve tercihlerinize bağlı olacaktır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.