Günlük hayatta kullanılan ve tümsek ayna gibi davranan cisimleri gözlemleyiniz

Günlük hayatta kullanılan ve tümsek ayna gibi davranan cisimleri gözlemleyiniz
Günlük hayatta kullanılan ve tümsek ayna gibi davranan cisimleri gözlemleyiniz, tümsek aynaların kullanıldığı yerleri araştırınız, araştırma sonucunu arkadaşlarınızla paylaşınız detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Günlük hayatta kullanılan ve tümsek ayna gibi davranan cisimleri gözlemleyiniz. Tümsek aynaların kullanıldığı yerleri araştırınız. Araştırma sonucunu arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ödev cevabı kısaca : Günlük hayatta tümsek aynalar, genellikle trafik yönetimi, güvenliği ve izleme amacıyla kullanılır. Yaygın olarak yol kavşaklarında, otoparklarda, alışveriş merkezlerinde, fabrika ve depo alanlarında, kamu alanlarında ve bazı evlerde kullanılırlar. Bu aynalar, görüş açısını genişleterek araç trafiğini yönlendirir, kazaları önler, güvenliği artırır ve genel olarak çevreyi izlemeyi kolaylaştırır.

1
21
0
0
12
1
59
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.