Günlük yaşamınızda hangi çözeltileri kullanıyorsunuz, örnekler veriniz

Günlük yaşamınızda hangi çözeltileri kullanıyorsunuz, örnekler veriniz
Günlük yaşamınızda hangi çözeltileri kullanıyorsunuz, örnekler veriniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Günlük yaşamınızda hangi çözeltileri kullanıyorsunuz, örnekler veriniz

Ödev cevabı kısaca : Günlük yaşamda kullandığımız çözeltiler arasında tuzlu su, şekerli su, çay, kahve, ilaçlar, temizlik ürünleri, meyve suları ve saç boyaları bulunmaktadır.

Kolonyanın içinde su, alkol ve çeşitli kokular bulunur. Madenî para, farklı metallerin eritilip karıştırılmasıyla oluşturulan karışımdır. Hava da azot, oksijen ve diğer gazlardan oluşmuş homojen bir karışımdır. Siz de verilen örnekleri inceleyip çevrenizden farklı örnekler bulunuz.
Cevap
: Çay ve kahve, suda çözünen çeşitli bileşenlerden oluşan karışımlardır. Beton, su, çimento, kum ve çakıldan oluşan heterojen bir karışımdır.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.