Günlük yaşamınızda kullandığınız bir teknolojik ürünü kullanmayı nasıl öğrendiğinizi anlatan bir öykü yazınız

Günlük yaşamınızda kullandığınız bir teknolojik ürünü kullanmayı nasıl öğrendiğinizi anlatan bir öykü yazınız
Günlük yaşamınızda kullandığınız bir teknolojik ürünü kullanmayı nasıl öğrendiğinizi anlatan bir öykü yazınız, öykünüzü sınıfınıza getirerek arkadaşlarınızla paylaşınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Günlük yaşamınızda kullandığınız bir teknolojik ürünü kullanmayı nasıl öğrendiğinizi anlatan bir öykü yazınız. Öykünüzü sınıfınıza getirerek arkadaşlarınızla paylaşınız.

Ödev cevabı kısaca : İlk defa bir akıllı telefon kullanmayı öğrenme deneyimim benim için unutulmazdı. Cihazı elime aldığımda, dokunmatik ekranın büyüsüne kapıldım ama aynı zamanda biraz da korkmuştum. İlk etapta nasıl kullanacağımı bilmiyordum, ancak birkaç deneme sonunda uygulamalar arasında gezinmeyi, mesaj yazmayı ve fotoğraf çekmeyi öğrendim. Her hata yaptığımda bir şeyler öğreniyordum ve kısa sürede telefonu etkili bir şekilde kullanabiliyordum. Şimdi, günlük yaşantımda vazgeçilmez bir yardımcım oldu.

2529
2362
2284
277
300
285
953
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.