Günümüz dünya sorunları nelerdir

Günümüz dünya sorunları nelerdir
Günümüz dünya sorunları nelerdir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Dünyada bir sorun vardır. bu sorunların bir kısmı çözülse de çözülmeye bekleyen sorunlar daha fazladır. Günümüzde en önemli sorunlar arasında yaşanan savaşlar, afetlerin zararları ve çevre kirlilikleri bulunmaktadır. Hava, su, toprak ve uzay kirlilikleri dünyayı yaşanmaz bir hale getirmektedir.

Dünyada çözümlenmeyi bekleyen sorunlar, hastalık, kıtlık, açlık, susuzluk, savaşlar, kirlilikler, kadın cinayetleri, teknolojik sorunlar, savaşlar, terör faaliyetleri gibi sorunlardır. Devletlerin taşın altına elini koyarak kanuni ve hukuki yollarla yaptırımlar uygulamaları ve dünyayı bu sorunlardan kurtarmaları gerekmektedir. Aksi halde insanlığın sonu gelecektir. İnsan hayatını korumak ve devam ettirmek için küresel sorunların küresel çözümler üretilerek çözülmesi gerekir.

5
23
2
5
3
3
6
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.