Güvenli ağ nedir

Güvenli ağ nedir
Güvenli ağ nedir, ağ güvenliği nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Ağ güvenliği, tüm bilgi işlem kaynaklarının kullanılabilirlik, gizlilik ve bütünlük saldırılarına ve hatalarına karşı korunmasını tanımlamak için kullanılan geniş bir terimdir. Bu, kötü amaçlı yazılımdan koruma, güvenlik duvarları, izinsiz giriş algılama, veri kaybı önleme teknolojisi ve diğer korumaları içerir.

Ağ güvenliği, ağ altyapısının arıza, yanlış kullanım, imha, değişiklik, yetkisiz erişim vb. durumlara karşı korunmasına yardımcı olacak önleyici tedbirler almanızı sağlar. Verilerinizi internete yüklerken ve bunun güvenli olduğunu düşünürken bilgisayar korsanları bu verileri ihlal edebilir, gizli bilgileri sızdırabilir veya mali zarara yol açabilir. Bu nedenle ağınızın güvenliğini sağlamanız gerekir.

6
38
1
2
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.