Güvenli internet kullanımı

Güvenli internet kullanımı
Güvenli internet kullanımı hakkında sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Güvenli İnternet Hizmeti Nedir

22/11/2011 tarihinden itibaren Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu tarafından sunulmakta olan Güvenli İnternet Hizmeti (GİH) sizi ve ailenizi internetin zararlı içeriklerinden büyük oranda korumak amacıyla geliştirilmiştir.

Güvenli İnternet Hizmeti, isteğe bağlı, ücretsiz, şeffaf, kullanımı kolay, interaktif ve tüketici memnuniyetini esas alan bir kamu hizmetidir.

Başta çocuklar ve gençler olmak üzere dijital çağın sunduğu fırsatlardan tüm internet kullanıcılarının güvenli bir ortamda yararlanmasını sağlamak, zararlı içeriklere yönelik koruyucu önlemler almak, internetin risklerinden, zararlı içeriklerinden toplumu korumak için Güvenli İnternet Hizmeti kullanıma sunulmuştur.

10 Maddede Güvenli İnternet Kullanımı

  1. Kişisel bilgileri profesyonel ve sınırlı tutun.
  2. Gizlilik ayarlarınızı açık tutun.
  3. Ne indirdiğinize dikkat edin.
  4. Güvenli sitelerden satın alım yapın.
  5. Ne yazdığınıza dikkat edin.
  6. Kiminle tanıştığınıza dikkat edin.
  7. Güvenli sitelerden satın alım yapın
  8. Ne yazdığınıza dikkat edin
  9. Kiminle tanıştığınıza dikkat edin
  10. Virüs koruma programınızı güncel tutun

633
332
231
41
41
131
132
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.