Güzel kavramından ne anladığınızı belirtiniz

Güzel kavramından ne anladığınızı belirtiniz
Güzel kavramından ne anladığınızı belirtiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Güzel kavramından ne anladığınızı belirtiniz

Ödev cevabı kısaca : "Güzel" kavramı, kişiden kişiye değişebilen ve genellikle estetik, hoş, çekici, tatmin edici veya keyif verici bir şeyi tanımlamak için kullanılan bir terimdir. Bu kavram, insanların görsel, işitsel veya duygusal olarak hoşlandıkları şeyleri ifade etmek için kullanılır. Güzellik, genellikle kişisel tercihlere ve kültürel farklılıklara bağlı olarak değişebilir, bu nedenle herkesin güzellik anlayışı farklı olabilir. Güzel bir manzara, bir sanat eseri, bir insanın gülümsemesi veya bir melodi gibi birçok farklı şey güzel olarak kabul edilebilir.

Okuduğunuz bir şiirin duygularınıza tercüman olduğunu düşünmek, bir romandaki kahramanı çevrenizdeki insanlarla özdeşleştirmek size neler hissettirmektedir? Duygu ve düşüncelerinizi ifade ediniz.

Cevap: Benim çok hoşuma gitmektedir. Çünkü okuduğum şiir veya romanda kendimden bir şeyler bulmak beni o eserle özdeşleştiriyor. Bu da edebiyattan daha fazla keyif almamı sağlıyor.

601
81
135
68
67
68
810
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.