Hacettepe Üniversitesi kayıt işlemleri

Hacettepe Üniversitesi kayıt işlemleri
2019-2020 Hacettepe Üniversitesi kayıt için istenen belgeler neler, kayıtlar ne zaman başlayacak ne zaman sona erecek detaylar haberimizde...

Hacettepe Üniversine kayıtlar; e-Devlet üzerinden 16-21 Ağustos 2019, Hacettepe Üniversitesi Online Kayıt Sistemi üzerinden 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında yapılacaktır. e-Devlet üzerinden kayıt yaptıran öğrencilerin; 22-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında Hacettepe Üniversitesi Online Kayıt Sistemi'ne giriş yaparak Öğrenci Bilgi Formu'nu doldurmaları gerekmektedir. e-Devlet veya online kayıt sırasında belge eksikliği ile ilgili uyarı alan öğrencilerden belge talep edilecektir.

*Diğer öğrencilerimizin belge getirmesine gerek yoktur.

* Lise mezuniyet durumu, başka bir örgün eğitim kurumuna kayıtlı olma vb. gibi durumlarda kaydını online olarak yapamayan öğrenciler kayda engel belge veya belgeleri ile 19-23 Ağustos 2019 tarihleri arasında;
- Beytepe Yerleşkesi'nde eğitim görecek öğrenciler Beytepe Yerleşkesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na,
- Sıhhiye Yerleşkesi'nde eğitim görecek öğrenciler Sıhhiye Yerleşkesi Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı'na
başvurmak suretiyle durumlarını belgeledikten sonra Hacettepe Üniversitesi Online Kayıt ve Bilgi Sistemi üzerinden kayıtlarını tamamlayabileceklerdir.

Kayıt için aşağıdaki işlem adımları sırasıyla takip edilmelidir.

  1. http://www.oid.hacettepe.edu.tr/ogrnosor/ adresinden öğrenci numaranızı ve geçici şifrenizi almanız gerekmektedir. Geçici şifre tek kullanımlıktır. (Kalıcı şifreniz ders kayıt haftasından önce e-posta adresinize gönderilecektir.)
  2. http://www.oid.hacettepe.edu.tr/onlinekayit/ sayfasına öğrenci numaranız ve geçici şifreniz ile kaydınızı yaparak bilgi formunu doldurunuz. Bilgilerinizi kaydettikten sonra bu sayfaya tekrar giriş yapamayacağınız için bilgilerinizi dikkatli doldurmanız çok önemlidir!
  3. Hacettepe Üniversitesi Bilgi İşlem Daire Başkanlığı'nın http://portal.hacettepe.edu.tr/ sayfasından hacettepe uzantılı e-posta adresinizi ve şifrenizi alınız.

* Belge talep edilmeyen ve online kaydını başarıyla gerçekleştiren öğrencilerden hiçbir belge (lise diploması, fotoğraf vb.) istenmemektedir.

Önemli Not: Güncel ve detaylı bilgilere üniversitesinin sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
4
0
0
1
0
0
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.