Hak ve özgürlüklerimizi sınırlayan tek şey başka insanların hak ve özgürlükleridir sözünü açıklayınız

Hak ve özgürlüklerimizi sınırlayan tek şey başka insanların hak ve özgürlükleridir sözünü açıklayınız
Hak ve özgürlüklerimizi sınırlayan tek şey başka insanların hak ve özgürlükleridir sözünden ne anlıyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Hak ve özgürlüklerimizi dilediğimiz gibi kullanma imkanına sahibiz. Ancak kullandığımız bu hak ve özgürlükler başkalarının haklarına ve özgürlüklerine dahil olmayacak şekilde kullanmalıyız. Çünkü, bizim haklarımızın ve sorumluluklarımızın başladığı yerde başkalarının özgürlük ve sorumlulukları sona erer.

Hak ve özgürlüklerimiz oldukça kapsayıcıdır. Haklarımız ve özgürlüklerimiz bize doğuştan ya da belirli bir kriteri sağladığımız için verilen izinlerdir. Haklarımız ve özgürlüklerimiz devlet tarafından güvence altına alınmıştır.

Hak ve özgürlüklerimiz başkalarına zarar verdiğinde o zaman başkalarının hakları başlayacağı için hak ve özgürlüklerimiz o noktada bitmiştir.

14267
5091
5559
2587
2323
2582
14208
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
16 Yorum