Hangi hayvansal ürünleri tüketiyorsunuz

Hangi hayvansal ürünleri tüketiyorsunuz
Hangi hayvansal ürünleri tüketiyorsunuz, bu ürünleri kimlerden alıyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Hayvansal ürünler, hayvanlardan elde edilen ürünlerdir. Hayvanlardan elde edilen ürünler et, kemik, yağ olarak kullanılmaktadır. Hayvansal ürünler, çiftliklerde yetiştirilen özel hayvanlardan elde edilmektedir. Böylece şehirlerdeki insanların hayvansal ürün ihtiyacı karşılanmaktadır. Hayvansal ürünler, kırsal alanlarda meralarda otlayan hayvanlardan elde edilmektedir.

Hayvansal ürün olarak et, kemik ve yağlar tüketilmektedir. Kıyma, kuşbaşı et, pirzola, tavuk, but, kanat, incik, bonfile, tereyağı, kuyruk yağı, kemik, ilik, paça, kelle gibi hayvansal ürünler marketlerde bulunmaktadır. Kasaplar ve marketler hayvansal ürün satmaktadır. İnsanlar da bu ürünleri marketlerden ve kasaplardan almaktadır. Büyük marketlerin kasap reyonları ve  özel kasap dükkanları bulunmaktadır.

33
88
29
30
30
33
87
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.