Hastalık sağlık bizim (insan) için atasözünün anlamı nedir

Hastalık sağlık bizim (insan) için atasözünün anlamı nedir
Hastalık sağlık bizim (insan) için anlamı nedir, hastalık sağlık bizim (insan) için ne demektir açıklaması hakkında bilgiler vereceğiz.

Hastalık sağlık bizim (insan) için anlamı şu şekilde :

Sağlıklı bir insan organizmasında birtakım değişikliklerin ortaya çıkmasıyla fizyolojik görevlerin aksaması, dolayısıyla sağlığın bozulması son derece tabiîdir. Bu sebeple, hasta olmamak için önceden tedbir almalı, her halükârda hastalığa yakalanırsa da bunu büyütmemeli insan.

İnsanın ömrü boyunca sağlıklı olması beklenemez. Sağlık bizim için çok önemlidir. Fakat elbet bir gün sağlığımız bozulabilir. Bu yüzden hasta olmamak veya hastalığı hafif bir şekilde atlatabilmek için, önceden bununla alakalı olarak tedbirlerimizi almamız gerekir.

Bu dünyaya yaşamak için gelen her canlı için, hastalık da sağlık kadar doğaldır. Bu sebeple, hasta olmamak için tedbir almalı, hastalığa yakalanırsak da fazla üzülmeden tedavi olmalıyız.

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.