Hava çok sıcaktı. Canım sıkılıyordu. İşsiz güçsüz oturmak, yaşamaya çalışmak zoruma gidiyordu

Hava çok sıcaktı. Canım sıkılıyordu. İşsiz güçsüz oturmak, yaşamaya çalışmak zoruma gidiyordu
Hava çok sıcaktı. Canım sıkılıyordu. İşsiz güçsüz oturmak, yaşamaya çalışmak zoruma gidiyordu metni tamamlayan bir hikâye yazınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : Aşağıdaki metni tamamlayan bir hikâye yazınız. Hikâyenize uygun bir başlık koymayı unutmayınız.
Hava çok sıcaktı. Canım sıkılıyordu. İşsiz güçsüz oturmak, yaşamaya çalışmak zoruma gidiyordu. Ben böyle dü şü nü rken birden acı bir fren sesi ile bir araba evimizin önü nde durdu. Benim kafamda kurmaya başladığım hayaller de o anda yok oldu. Gerçek hayatım bundan sonra başladı.
Arabadan inen adam, Mustafaaa!.. Mustafaaa, diye bana sesleniyordu. .......

Ödev cevabı kısaca :

Beklenmeyen Dönemeç

Hava sıcaklığı, adeta insanın içini kurutacak kadar yüksekti. İşsizlikle boğuşmak, her gün aynı rutinde yaşamak, hayatımı sürdürmeme engel oluyordu. Can sıkıntısı içinde oturmuş, düşüncelerimi kaçırarak geçirdiğim günlerin rutinliğinden sıkılmıştım. Ancak bir gün, bu monoton yaşantımın içine beklenmeyen bir dönemeç girdi.

Evimizin önünde duran arabadan inen adam, bana tanıdık gelmişti. "Mustafa!" diye sesleniyordu. Bir an şaşkınlık içinde, kim olduğunu anlamaya çalıştım. Ardından, yıllardır görmediğim bir arkadaşım olduğunu fark ettim. Onunla birlikte geçirdiğimiz eski günleri hatırlayarak gülümsedim.

Adamın samimi gülüşü, aniden değişen ruh halimi hafifletti. Önceden beraber yaşadığımız maceraları anlatarak, güzel anılarımızı tazeledik. Ardından, bana bir iş teklifi olduğunu söyledi. Bu teklif, hayatımda beklediğim dönemeç olacaktı.

Kabul ettim ve yeni işimle birlikte hayatıma farklı bir yön verdim. Beklenmeyen bir anın, önceki sıkıcı yaşantımı tamamen değiştirebileceğini öğrendim. Artık işsizlikle değil, umut dolu bir gelecekle karşı karşıyaydım. İşte hayatım, o sıcak günün ardından tamamen farklı bir hikayeye evrildi.

6
121
32
5
6
5
36
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum