Hayalini kurduğunuz mesleğin, yaşadığınız çevreye ne gibi katkılarda bulunur

Hayalini kurduğunuz mesleğin, yaşadığınız çevreye ne gibi katkılarda bulunur
Hayalini kurduğunuz mesleğin, yaşadığınız çevreye ne gibi katkılarda bulunacağı konusunda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Meslek, belli bir eğitim ile kazanılan, sistemli bilgi ve becerilere dayalı, insanlara yararlı mal üretmek ve hizmet vermek karşılığında para kazanmak için yapılan, kuralları belirlenmiş iş demektir

Ben turizmci olmak istiyorum. Yaşadığım yerin turistik anlamdaki her değerini tanıtacağım ve şehrimin turizm açısından gelişmesini ve birçok insanın geçim kaynağı sıkıntısı çekmesini engelleyecek iş kolları açmak istiyorum.

Öğretmenlik mesleği, eğitim sektörü ile ilgili olan sosyal, kültürel, ekonomik, bilimsel ve teknolojik boyutlara sahip, alanda özel uzmanlık bilgi ve becerisini temel alan akademik çalışma ve mesleki formasyonu gerektiren, profesyonel statüde uğraşı alanıdır.

1. Çevre kalkınmasına katılma ve katkı sunma rolü
2. Çevre liderlik rolü
3. Toplumsal yabancılık rolü
4. Ahlak savunucusu rolü
5. Kültürlülük rolü
6. Çocuk eğitimi rolü

555
201
46
29
85
42
187
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.