Hayvancılıktan daha çok gelir elde etmek için neler yapılabilir

Hayvancılıktan daha çok gelir elde etmek için neler yapılabilir
Hayvancılıktan daha çok gelir elde etmek için neler yapılabilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Ülkemizde çeşitli ekonomik faaliyetler yapılmaktadır. Tarım ve hayvancılık da önde gelen geçim kaynaklarını oluşturmaktadır. Hayvancılık faaliyetlerinin yapılmasında ülkemizde coğrafi özelliklerin etkisi oldukça fazladır. Hayvancılıktan daha çok gelir elde etmek amacıyla birçok faaliyet yapılabilir.

Ülkemizde hayvancılık faaliyetleri küçükbaş hayvancılık, büyükbaş hayvancılık ve böcekçilik olarak yapılmaktadır. Bu faaliyetlerin geliştirilmesi için kümes oluşturmaya özen göstermek gerekir. Ahır ve mera hayvancılığına özen göstermek gerekir. Yemcilik alanında yatırım yapmak gerekir. Hayvan türleri de koruma altına almak gerekir.

Hayvancılığın gelişmesinde ekonomik yatırım oluşturmak ve hayvan türlerini korumak öne çıkmakta ve hayvancılık da bu şekilde geliştirilmektedir.

2
2
1
0
1
1
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.