Herhangi bir olayın ortaya çıkması tek bir nedenle açıklanamaz ifadesinden ne anlıyorsunuz

Herhangi bir olayın ortaya çıkması tek bir nedenle açıklanamaz ifadesinden ne anlıyorsunuz
Herhangi bir olayın ortaya çıkması tek bir nedenle açıklanamaz ifadesinden ne anlıyorsunuz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Çevremizde her gün çeşitli olaylar yaşanır. Bu olayların bazılarına tanık oluruz, bazılarını ise kitle iletişim araçlarından öğreniriz. Olayların birden fazla nedeni ya da sonucunun olmasına “çok boyutluluk” adı verilir.

Örneğin yaşadığınız yerde bir üniversite açılması sizin yaşantınızı birçok yönden etkiler. Öncelikle üniversite okumak için ailenizden ayrılarak başka bir şehre gitmek zorunda kalmazsınız. Bu durum ekonomik açıdan ailenizin bütçesini olumlu yönde etkiler. Ailenizden ayrı kalmayacak olmanız hem sizi hem ailenizi mutlu eder.

Bunun yanında üniversiteler, hem yaptığı harcamalar hem de bünyesinde çalışan personel sayesinde yaşadığınız yerin ekonomisine de büyük katkılar sağlar. Üniversiteler kuruldukları kentin sanayi, tarım, hayvancılıkla uğraşan kuruluşlarıyla iş birliği yaparak, sahip oldukları bilgi birikimini bu kesimlere aktararak daha etkin ve verimli olmaları için önemli katkılar sağlayabilir.

1382
1050
1370
192
372
191
713
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
2 Yorum