Hiç kimseyle iletişim kurmadan yaşamak mümkün değildir diyen bir kişi bu düşüncesini hangi örneklerle destekleyebilir

Hiç kimseyle iletişim kurmadan yaşamak mümkün değildir diyen bir kişi bu düşüncesini hangi örneklerle destekleyebilir
Hiç kimseyle iletişim kurmadan yaşamak mümkün değildir diyen bir kişi bu düşüncesini hangi örneklerle destekleyebilir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İnsan tek başına evlenemez. İnsan tek başına sohbet edemez. İnsan dışarda iken tek başına parti yapamaz. Tek başına cenaze kaldıramaz. O nedenle de insan iletişim kurmak sosyalleşmek zorundadır.

İnsan sosyal bir varlıktır. Bu nedenle mutlaka iletişim kurmak zorundadır. Örneğin bir kamu kurumunda olan işinizi halletmek için oradaki görevliler ile iletişim kurmak gerekir. İhtiyaçlarını gidermek için gidilen markette kasiyere para öderken mutlaka kısa da olsa bir iletişim gerekmektedir. İnsanların başka insanlar ile iletişim kurmadan yaşaması mümkün değildir. Anne çocukları ile çocuklar öğretmenleri ile iletişim kurarlar.

3
1
0
1
1
1
102
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.