Hindi yavrusuna ne denir

Hindi yavrusuna ne denir
Hindi yavrusuna ne denir, hindi yavrusuna ne ad verilir, hindinin yavrusu nedir bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Hindiler hayatın birçok alanında öne çıkmaktadır. Özellikle hayvan severler hindi yavrularına verilen ismi merak etmektedir. Ayrıca bu yönde birçok araştırma yapan kişi sayısı da oldukça fazladır. Hindi yavrusuna feriz denmektedir.

Hindi yavrusuna genel olarak feriz denir. Ancak birçok alanda hindi yavrusuna palaz denmektedir. Ayrıca her kanatlı türünde olduğu gibi hindi yavrusuna da civciv denilebilir. Kısacası hindi yavrusuna palaz, feriz ya da civciv denilmektedir.

Hindinin yavrusu hindi yumurtalarından yeni çıkmış ya da henüz yetişkinliğe ulaşmamış hindi demektir. Hindi yavrusuna palaz ya da feriz denmektedir. Bununla beraber hindi yavrularına da diğer kanatlılardaki gibi civciv denilmektedir.

3
1
2
1
2
2
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.