Hitit Üniversitesi kayıt işlemleri

Hitit Üniversitesi kayıt işlemleri
2019-2020 Çorum Hitit Üniversitesi kayıt için istenen belgeler neler, kayıtlar ne zaman başlayacak ne zaman sona erecek detaylar haberimizde...

Hitit Üniversitesi Kayıt Tarihi ve Yerleri

Kayıt Tarihleri
ÖSYM tarafından açıklanan tarihlere göre 16-21 2019 Ağustos tarihleri arasında E-Devlet aracılığı ile Üniversitemize E-Kayıt yapabilirsiniz. Şahsen başvuru yapmak isteyen öğrencilerimiz 19-23 2019 Ağustos tarihlerinde Üniversitemiz Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığına müracaat edebilirler.

Üniversitemizi kazanan yeni öğrencilerimizin elektronik kayıt için öncelikle e-devlet şifrelerini PTT şubelerinden şahsen almaları gerekmektedir.

Kayıt Yerleri
Üniversitemize şahsen başvuru yolu ile kayıt yapacak olan öğrencilerimiz Hitit Üniversitesi Rektörlük binasında bulunan Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığına başvurmalıdır. Yüz yüze kayıt işlemleri sadece Rektörlük binasındaki Öğrenci İşleri Dairesi Başkanlığında gerçekleştirilecektir. Navigasyon ile adres tarifi almak için tıklayınız.

Tıp Fakültesini ve Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümünü kazanan öğrencilerimiz e-devlet üzerinden kayıt yapamazlar.

Detaylı ve güncel bilgilere üniversite sayfasından ulaşabilirsiniz. Tıklayınız

Etiketler :
0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.