Hortumu su seviyesinin üzerinde tutmak için bahçe hortumunun bir ucunu strafor bloğuna bağlar

Hortumu su seviyesinin üzerinde tutmak için bahçe hortumunun bir ucunu strafor bloğuna bağlar
Hortumu su seviyesinin üzerinde tutmak için bahçe hortumunun bir ucunu strafor bloğuna bağlar. Derinlere dalarken hortumun diğer ucundan nefes alacaktır. Sizce Emel’in bu düzeneği işe yarar mı, açıklayınız.

Emel, suda derinlere dalmak için bir dalış düzeneği tasarlar. Tasarımını yapmak için yeterince uzun bir bahçe hortumu ve büyükçe bir strafor bloğu temin eder. Hortumu su seviyesinin üzerinde tutmak için bahçe hortumunun bir ucunu strafor bloğuna bağlar. Derinlere dalarken hortumun diğer ucundan nefes alacaktır. Sizce Emel’in bu düzeneği işe yarar mı, açıklayınız.

Cevap: İşe yaramaz. Derinlere daldıkça artan basınçtan dolayı oluşan basınç kuvveti hortumu deforme eder.

Emel'in bahçe hortumu ve strafor bloğuyla su altında derinlere dalma düşüncesi işe yaramaz ve tehlikelidir. Su altında nefes almak için özel dalış ekipmanları ve eğitim gereklidir.

Emel, bahçe hortumu ve strafor blok kullanarak su altında derinlere dalma düşüncesi oldukça tehlikeli ve işe yaramazdır. Su altında nefes almak için özel dalış ekipmanlarına ihtiyaç vardır ve bu tür bir ekipman olmadan dalış yapmak, ciddi tehlikelere neden olabilir. Ayrıca, birçok ülke su altında dalış yapmak için özel eğitim ve lisans gerektirir ve yasal sorunlara yol açabilir. Emel'in güvenliği ve sağlığı için, su altında dalış yapmak istiyorsa, uygun ekipman ve eğitim almalıdır.

5
6
49
7
5
10
35
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.