Hz. Muhammed (s.a.v.) nasıl bir dede idi

Hz. Muhammed (s.a.v.) nasıl bir dede idi
Sizce Hz. Muhammed (s.a.v.) nasıl bir dede idi bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Bir dede olarak Hz Muhammed s.a.v torunları olan Hazreti Hasan ve Hazreti Hüseyin’i çok sevmiş onların başını okşamamış onlarla oyunlar oynamış onlarla güreş tutmuş onlarla gezilere gitmiş onları öpmüş ve onlara İslam dininin en güzel mükafatı olan güzel ahlaka açıklayarak Onlara İslam dininin güzelliklerini anlatmış olan bir dede idi.

Hz Muhammed s.a.v çocukları seven onları öpen ve başını okşayan bir dede olarak kabul edilmektedir. Peygamber efendimiz Hz Muhammed s.a.v çocukların kokusunu Cennet Kokusu ile özleştirilmiş ve onları sürekli olarak sevmiştir.

Bir dede olarak Peygamber efendimiz Hz Muhammed sallallahu aleyhi ve sellem torunları olan Hz Hasan ve Hz Hüseyin’in Renkli olarak sevmiş oyunlar oynamış.

713
624
1169
122
169
715
802
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
1 Yorum