Hz. Peygamber’in İslam dinini açıklama ve uygulamaları yani sünneti olmasaydı inananlar ne gibi problemlerle karşılaşabilir

Hz. Peygamber’in  İslam dinini açıklama ve uygulamaları yani sünneti olmasaydı inananlar ne gibi problemlerle karşılaşabilir
Hz. Peygamber’in (s.a.v.) İslam dinini açıklama ve uygulamaları yani sünneti olmasaydı inananlar ne gibi problemlerle karşılaşabilirlerdi bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Herkes kafasına göre dini yorumlar ve bence Tanrı'nın bizlere ilettiği yüce din bozulurdu. Böylece bizler dinimizi nasıl yaşayacağımızı doğru şekilde anlayamazdık. Bu da yorumlarla beraber din içinde de ikiliklere ve farklı uygulamalara yol açardı.

  • İnsanlar dini nasıl yaşayacakları konusunda şüphede kalırlardı.
  • Namazları nasıl kılması gerektiklerini anlayamazlardı.
  • Orucu bozan ve bozmayan durumları bilmezlerdi.
  • Kuranı Kerimde kapalı ifadeler olduğundan peygamber efendimiz bize bunu açıkladığından anlayabiliyoruz eğer açıklamasaydı islam dini ve yasaklarını tam anlayamazdık.

2
1
1
1
1
1
1
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.