İçinde bulunduğumuz gruplarda, hak ve sorumluluklarımıza göre hareket etmemiz niçin önemlidir

İçinde bulunduğumuz gruplarda, hak ve sorumluluklarımıza göre hareket etmemiz niçin önemlidir
İçinde bulunduğumuz gruplarda, hak ve sorumluluklarımıza göre hareket etmemiz niçin önemlidir, planlı bir yaşam sürdürmenin önemini açıklayınız detaylar haberimizde...

Çünkü ancak öyle davranırsak yaptığımız etkinlik başarıya ulaşır. Yoksa karmaşa ortaya çıkar ve işler karmakarışık bir hal olur. Etkinlik amacına ulaşamaz.

Grubun faaliyetlerini yerine eksiksiz ve düzen içerisinde getirebilmesi, diğer grup üyelerine saygımızdan ayrıca kendini geliştirebilmesi için hak ve sorumluluklarımıza göre hareket etmeliyiz.

Planlı yaşam sürmek insanların günlük hayatının bir düzen içerisinde yaşamasını sağlar. Bunun sayesinde günlük hayattaki görev ve sorumluluklarımızı eksiksiz şekilde yerine getirebiliriz.

619
426
1019
129
109
85
368
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.