İçinde Güneş, yıldız ve Ay kelimelerinin geçtiği bir şiir yazınız, şiirinizin içeriğine uygun başlık koymayı unutmayınız

İçinde Güneş, yıldız ve Ay kelimelerinin geçtiği bir şiir yazınız, şiirinizin içeriğine uygun başlık koymayı unutmayınız
İçinde “Güneş, yıldız ve Ay” kelimelerinin geçtiği bir şiir yazınız, şiirinizin içeriğine uygun başlık koymayı unutmayınız, çizim alanına şiirinize uygun bir görsel çizmeyi deneyiniz konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : İçinde “Güneş, yıldız ve Ay” kelimelerinin geçtiği bir şiir yazınız. Şiirinizin içeriğine uygun başlık koymayı unutmayınız. Çizim alanına şiirinize uygun bir görsel çizmeyi deneyiniz.

Ödev cevabı kısaca :
Gökyüzü Şiiri
Güneş, yıldız ve Ay,
Gökyüzünde bir dansa başlar her gün.
Işıldayan gözlerle bakarlar dünyaya,
Masal gibi, geceye anlatırlar sükûtu.
Görsel Çizim: [Basit bir güneş, yıldız ve Ay çizimi]

Gökyüzünün Üç Güzeli

Gökyüzünün üç güzeli
Güneş, yıldız ve Ay
Birlikte dans ederler
Gece ve gündüz

Güneş, aydınlık ve sıcaklık verir
Yıldızlar, parıltı ve umut
Ay, ışık ve güzellik

Gökyüzünü süslerler
Ona renk ve anlam katarlar
Gökyüzünü daha da güzelleştirirler

Görsel

Gökyüzünde, Güneş, yıldız ve Ay bir arada dans ediyorlar. Güneş, parlak ışığıyla gökyüzünü aydınlatıyor. Yıldızlar, parıltılarıyla gökyüzüne renk katıyor. Ay ise, ışıl ışıl parlamasıyla gökyüzünü süslüyor.

Güneş, hayatımızı sürdürmemiz için gerekli olan ışığı ve sıcaklığı sağlıyor. Yıldızlar, geceleri gökyüzünü aydınlatarak bize umut veriyor. Ay ise, geceleri yol gösterici olarak bize eşlik ediyor.

Güneş, yıldız ve Ay, gökyüzünün en güzel varlıklarıdır. Onların dansı, gökyüzüne ayrı bir güzellik katıyor.

2870
3000
300
120
105
50
140
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.