İçki öldürür, kumar söndürür sözünü açıklayan bir yazı yazınız

İçki öldürür, kumar söndürür sözünü açıklayan bir yazı yazınız
İçki öldürür, kumar söndürür sözünü açıklayan bir yazı örneğini yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Zararlı alışkanlıklar insanlara bireysel ve toplumsal olarak zararlar vermektedir. İçki öldürür, kumar süründürür, şeklinde söylenen söz içkinin insan sağlığına zarar verdiğini ve öldürdüğünü, kumarın da maddi olarak zarar verdiğini ve bütün varlığın kaybedilmesine neden olduğunu bildirmektedir.

Bu nedenle zararlı alışkanlıklardan uzak durmak gerekir. İbadetlerin yerine getirilmesi, haramdan sakınılması, insan sağlığının korunması ve toplum huzurunun gerçekleştirilmesi için zararlı alışkanlıklardan ve bu alışkanlıklara sahip olan kişilerden uzak durmak gerekir. Bu alışkanlıklardan kurtulmak isteyenlere de mutlaka yardım edilmesi gerekmektedir. Zararlı alışkanlıklar akıl, ruh ve beden sağlığına doğrudan zarar verir.

11829
4634
3954
2080
2148
2239
11571
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.
17 Yorum