İhtiyacı olan insanlara yardım etmek için neler yapardınız

İhtiyacı olan insanlara yardım etmek için neler yapardınız
İhtiyacı olan insanlara yardım etmek için elinizde imkânlar olduğunu düşününüz, bu insanlara yardım etmek için neler yapardınız bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Yardım etmek için imkanlara ve fırsatlara sahip olmak gerekir. Fakat imkan ve fırsatların oluşması bakımından bir mücadele gereklidir. Bu da gücü yeten kişileri muhtaç, mağdur ve mazlum kimselerle buluşturmak olmalıdır. Elimizde bir imkan varsa bu imkanı kullanmak, insanlara yardım etmek gerekir.

Sağlık, eğitim, barınma, okul ihtiyaçlarına karşılık imkanlar varsa hemen yetkili ve bilgili kişilerle iletişime geçilerek yerinde ve zamanında hamleler yapıp toplumun ihtiyacını karşılamak gerekir. Kıyafete ihtiyacı olana kıyafet, ilaca ihtiyacı olanı ilaç, kitaba ihtiyacı olana kitap sağlanmalıdır. 

221
3
5
4
4
4
7
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.