İklimin hayatınızda yaptığı olumlu ve olumsuz etkilere örnekler

İklimin hayatınızda yaptığı olumlu ve olumsuz etkilere örnekler
İklimin hayatınızda yaptığı olumlu ve olumsuz etkilere örnekleri yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

İklim yazın çok aşırı sıcaklarda kışında çok soğuk iklimlerde dışarı çıkamamama bunun yanında hasta olmama bazen de dostlarımla sosyalleşmeme engel oluşturabiliyor. Olumlu yönlerine baktığımda ise bahar aylarında bana temiz hava ile beraber büyük tazelenme getirmesi, tarımın çeşitli olduğu zamanlarda sevdiğim yiyeceklere daha kolay ulaşmamı ve dostlarımla deniz kenarında kahve keyfi yapmamı sağlamasıdır.

Mevsimler hayatımızı onlara göre belirlediğimiz geçişlerdir. Mevsimlerin olumlu yanları birçok ürün çeşidini doğurması ve bizlere gerek kar eğlenceleri ve tatil gibi imkanları sunmaktır.

Olumsuz yanları ise mevsimsel geçişlerde ve kış aylarında sık sık hastalanmak, aşırı sıcak haberlerde terleme ve sıcaktan etkilenme, kış aylarında ise don buzlanma gibi kazaya sebep olabilecek durumlar ve aşırı yağışlarda okulların ve işlerin tatil olması gibi hayatı engelleyen durumlar.

107
2
14
5
5
6
33
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.