İlk görüşte hakkında yanlış düşüncelere kapıldığınız insanlar oldu mu

İlk görüşte hakkında yanlış düşüncelere kapıldığınız insanlar oldu mu
İlk görüşte hakkında yanlış düşüncelere kapıldığınız insanlar oldu mu, olduysa düşüncelerinizdeki değişikliği arkadaşlarınızla paylaşınız konu ile ilgili detaylı bilgilere yazımızın devamından okuyabilirsiniz.

Soru : İlk görüşte hakkında yanlış düşüncelere kapıldığınız insanlar oldu mu? Olduysa düşüncelerinizdeki değişikliği arkadaşlarınızla paylaşınız

Ödev cevabı kısaca : İlk görüşte hakkında yanlış düşüncelere kapıldığım insanlar olmadı. Çünkü insanlara ön yargılı davranmamaya çalışırım.

Evet, bazı durumlarda ilk izlenimlerim yanıltıcı olabiliyor. Örneğin, geçen hafta okulda tanıştığım bir öğrenci hakkında ilk başta olumsuz düşüncelere sahiptim. Ancak daha sonra onunla konuştukça gerçekte çok farklı biri olduğunu gördüm. Bu deneyim, insanlara hızlıca karar vermemem gerektiğini öğretti.

0
0
0
0
0
0
0
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.