İnşa ettiğiniz binalarda ısı yalıtımı sağlamak için hangi ölçütlere sahip ısı yalıtım malzemesi seçerdiniz

İnşa ettiğiniz binalarda ısı yalıtımı sağlamak için hangi ölçütlere sahip ısı yalıtım malzemesi seçerdiniz
Yaşamınızın ilerleyen dönemlerinde bir inşaat mühendisi olduğunuzu düşününüz,İnşa ettiğiniz binalarda ısı yalıtımı sağlamak için hangi ölçütlere sahip ısı yalıtım malzemesiseçerdiniz, düşüncelerinizi arkadaşlarınızla paylaşınız

Isı yalıtımını gerçekleştirebilmek için kullanılan malzemelere ısı yalıtım malzemeleri denmektedir. Yalıtım malzemelerinin kullanım amaçları ve yerleri farklıdır. Isı yalıtımının iyi sonuç verebilmesi için kullanılan malzemelerin ısı akışını yavaşlatabilmesi, minimum ve maksimum sıcaklıklarda/soğukluklarda yalıtım özelliğini kaybetmemesi gerekmektedir. Yüksek ısı ve soğukluklarda tahribata uğramayacak kalitede ve ısı akışını iyi yavaşlatabilen malzemeler seçerdim.

142
39
10
16
20
14
252
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.