İnsan ile iletişim teknolojileri arasındaki ilişki hakkında neler söylersiniz

İnsan ile iletişim teknolojileri arasındaki ilişki hakkında neler söylersiniz
İnsan ile iletişim teknolojileri arasındaki ilişki hakkında neler söylersiniz bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

İletişim teknolojileri ile ilgili ürünleri eğlenmek, hoşça vakit geçirmek, eğitim ve bilgiye ulaşmak gibi daha birçok amaç için kullanırız. İletişim teknolojilerini, çeşitli sosyal gruplarla bağlantı kurmak ve gündelik yaşamı düzenlemek için kullananlar da vardır. Teknolojik araçlar, insanlar arasında ortak bir dilin oluşmasında, insanların sosyalleşmesinde ve iletişim becerisinin gelişmesinde çok etkilidir.

Gelişen iletişim teknolojisi sayesinde sosyal medya kavramı hemen hemen herkesin hayatına girdi. Televizyon her evin başköşesinde hâlâ varlığını korumakla birlikte, kullanım sıklığı bakımından bilgisayar ve cep telefonu onun yerine geçmiş gibi görünüyor. Günümüzde cep telefonunun kitleleri nasıl etkilediği ve nasıl esir aldığı araştırılması gereken önemli bir konudur.

4
5
5
1
1
2
3
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.