İnsanlar yerleşim yerlerini yaşamaya daha elverişli hâle getirmek için neler yapıyorlar

İnsanlar yerleşim yerlerini yaşamaya daha elverişli hâle getirmek için neler yapıyorlar
İnsanlar yerleşim yerlerini yaşamaya daha elverişli hâle getirmek için neler yapıyorlar bu konuda sizlere kısa bilgiler vereceğiz.

Yerleşim yerlerini temiz tutmaya teknolojik olarak yenilemeye herkesin bu yerleşim yerlerini saygılı bir şekilde ortak kullanabilmesine yönelik faaliyetlerde bulunuyorlar.

İnsanlar yerleşim yerlerini yaşamaya daha elverişli hale getirmek için büyük hastaneler ve sağlık kuruluşları, ulaşımı kolaylaştırmak için büyük köprüler, otobanlar ve geçitler, gerek tarım arazileri gerekse piknik alanları için ayrılan yeşil alanlar, arabaları park etmek için park alanları ihtiyacını karşılamak için barajlar eğer deniz bölgesi ise yüzme için plaj alanları ve havuzlar, iş imkanını fazla olabilmesi ve sanayinin gelişebilmesi için fabrika ve sanayi kuruluşları, eğitimin sağlıklı bir şekilde gelişebilmesi için okullar inşaa ediyorlar.

84
15
65
615
20
21
49
👍
👎
😍
😥
😱
😂
😡
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan, isimsiz ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumların her türlü cezai ve hukuki sorumluluğu yazan kişiye aittir. Eğitim Sistem yapılan yorumlardan sorumlu değildir.